Hopp til hovedinnhold
Ö KontorfellesskapÖ

Kontorleie gjort enkelt.

Eller sagt på en annen måte, alt-i-ett kontorer for mindre bedrifter. Vi heier på entreprenørskap, vekst og innovasjon. Og ønsker at våre medlemmer skal vokse og utvikle seg i fleksible kontorlokaler hvor service, trivsel og nettverksbygging står i fokus. Vi samler alle utgifter i en enkel faktura, tilbyr kort oppsigelsestid og har samlet alle fasiliteter på et sted.

Føl deg som hjemme i våre flotte, moderne og møblerte kontorlokaler. Vi tilbyr tre ulike medlemskap: valgfri plass i åpent fellesskap, fast plass eller eget kontor. I dag har vi fire lokasjoner: Ö Parkkvartalet - Parkveien 53B, Oslo, Ö Indekshuset - Henrik Ibsens gate 100, Oslo, Ö HasleLinje - Karvesvingen 5, Oslo og Ö Drømtorp - Glynitveien 25, Ski

Det unike fellesskapet av ulike bedrifter gir gode muligheter til å bygge nye relasjoner og utvide nettverket. Alle lokasjonene har egen husvert som hjelper til med praktiske gjøremål og passer på at alle våre servicetilbud blir ivaretatt.

Ønsker du et kontor hos oss? Vi hjelper deg gjerne med å finne en løsning som passer for deg og din bedrift. Ta en titt på oversikten over våre lokaler.

Höegh Eiendom er et eiendomsselskap eiet av familiene til Morten, Leif og Thomas Høegh. Selskapet eier, utvikler og forvalter eiendommer i Oslo og det sentrale østlandsområdet. Her kan du lese mer om selskapet.

Foto av vår dyktige Husvert som gjør klar et møteromFoto av vår dyktige Husvert som gjør klar et møterom
Våre lokasjoner er representert via en "husvert" som bistår med praktiske gjøremål og som sørger for at våre servicetilbud alltid blir ivaretatt.
Foto av et fellesareal i vårt kontorfellesskap i Indekshuset.Foto av et fellesareal i vårt kontorfellesskap i Indekshuset.
Vi ønsker å skape en god atmosfære på alle våre lokasjoner, og er derfor svært opptatt av design, utforming og de viktige detaljene.

Ö kontorfellesskap i tall

  • Antall lokasjoner4
  • Antall medlemmer450
  • Antall bedrifter80
  • Areal - kvm5600